انجام تحلیل آماری تحصیلات آکادمیک خود را به بلوتز بسپارید!
اگر هم اکنون در حال خواندن این متن هستید احتمالا استاد دانشگاه، محقق مراکز تحقیقاتی و یا دانشجوی دکترا یا ارشد باشید. با اطمینان میتوان گفت شما در مراحل مختلف تحصیل آکادمیک برای انجام تحلیل آماری پایان نامه، پروپوزال، مقاله و یا پروژههای تحقیقاتی نیاز به یک متخصص تحلیل آماری دارید. اگر مهارت کافی در وارد نمودن اطلاعات، کدبندی و پایش آنرا در اختیار ندارید و یا اینکه نمیدانید از کدام روش و چه نرم افزاری برای تجزیه و تحلیل اطلاعات خود استفاده کنید، باید این را بدانید که تمامی این موارد به دانش زمینهای در حوزه روش تحقیق و یا یک متخصص مسلط به انجام تحلیل آماری نیاز دارد.
بلوتز چگونه تحلیل آماری مقاله و پایان نامه شما ار انجام میدهد؟
آکادمی بلوتز این خبر خوش را به شما میدهد که برای انجام پروژههای آماری پایان نامه، پروپوزال و مقاله خود میتوانید بدون هیچگونه نگرانی، از متخصصین آماری ما بهرهمند شوید. متخصصین آماری بلوتز در تمامی مراحل از ابتدای اجرای پروژه و طراحی پژوهش، جمع آوری اطلاعات، نگارش پروپوزال و پایان نامه همچنین تحلیل اطلاعات جمع آوری شده شما را برای آینده تحصیلی روشنتر راهنمایی و همراهی میکنند تا به بهترین خودتان نزدیک شوید.
هدف ما این است که کمک رسان محققین، اساتید و دانشجویان داخل و خارج از کشور در جهت ارتقا دانش، بهبود رزومه علمی و تحلیل آماری آنها باشیم و در شرایط مختلف خدمات درخور با نیاز آماری آنها را برایشان فراهم آوریم. هدف ما ارائه مشاوره و انجام کارهای آماری پایان نامه برای انجام یک تحقیق با کیفیت است. با استفاده از یک تحلیل آماری با کیفیت و مطابق با روشهای صحیح تجزیه و تحلیل میتوانید در وقت و هزینه انجام تحلیل آماری خود صرفهجویی کرده و سریعتر به اهداف آکادمیک خودتان برسید.
انواع آزمونهایی که در انجام تحلیل آماری انجام میشود به همراه کاربرد آنها
اگر بخواهیم درباره آزمونها صحبت کنیم باید ابتدا معنی تحلیل آماری را دقیق تر توضیح دهیم. امروزه به ندرت میتوان بدون کمک تحلیل آماری اقدام به تفسیر و تحلیل نتایج به دست آمده از تحقیقات و پژوهش های علمی کرد. در واقع به گزارشی که شامل جداول و نمودارهای آماری و تحلیل و تفسیر آنها می شود تحلیل آماری گفته می شود.
تحلیل آماری تصویری واضح و توصیفی دقیق از داده ها ارائه می دهد. این داده ها ممکن است به صورت داده های آماری آماده باشند (مثل نرخ تورم، درآمد، و مانند آن) یا از راه پرسشنامه ها جمع آوری شده باشند.
فرآیند تحلیل آماری به دو بخش تقسیم میشود: آمار استنباطی و آمار توصیفی.
این بدین معناست که یافته های مربوط به نمونه ها، در مورد کل جامعه که احتمالا به دلیل محدودیت ها و مشکلات دیگر قابل بررسی به صورت کلی نبوده اند، حکم می شود.
آمار توصیفی چیست؟
وقتی توده ای از اطلاعات برای تحقیق جمع آوری می شود باید اول سازماندهی و خلاصه شود به طوری که به صورت معنی داری قابل درک و ارتباط باشند. برای این منظور از روش آمار توصیفی (Descriptive Statistics) استفاده می شود.
در تجزیه و تحلیل توصیفی، پژوهشگر داده های جمع آوری شده را با کمک روش های آمار توصیفی از جمله تنظیم جداول توزیع فراوانی، خلاصه میکند و به کمک نمودار آنها را نمایش می دهد و در نهایت با کمک باقی شاخص های آمار توصیفی آنها را خلاصه می کند.
آمار استباطی چیست؟
در آمار توصیفی به جمع آوری و تمرکز به روی خصوصیات و ویژگی های مهم داده ها پرداخته میشود و به نوعی می توان گفت نقش آمار توصیفی جمع آوری، خلاصه کردن و توصیف اطلاعات کمی است که از نمونه ها یا جامعه به دست آوردیم اما این پایان کار یک محقق نیست بلکه باید آنچه از بررسی گروه نمونه به دست آورده است را در مراحل بعد به گروه های مشابه بزرگ تر نیز تعمیم دهد.
آزمون های آمار استنباطی
آزمون های آماری مورد استفاده جهت انجام تحلیل آماری یک گروه کوچک یا نمونه و تعمیم آنها به جامعه مورد نظر با در نظر گرفتن مقیاس اندازه گیری متغیرها، به دو گروه پارامتریک و ناپارامتریک تقسیم می شوند.
آزمون های پارامتریک، به آن آزمونهایی گفته میشود که برای تجزیه و تحلیل اطلاعات در سطح مقیاس فاصله ای و نسبتی استفاده میشوند و حداقل شاخص آماری آنها، میانگین و واریانس است.
در حالیکه آزمون های ناپارامتریک، به آزمونهایی اطلاق میشود که برای تجزیه و تحلیل اطلاعات در سطح مقیاس اسمی و رتبه ای مورد استفاده قرار میگیرند که شاخص آماری آنها میانه و نما میباشد.
از آزمون های پارامتریک آمار استنباطی می توان به آزمون t، تحلیل واریانس (ANOVA)، تحلیل واریانس چند عاملی(MANOVA)، تحلیل کوواریانس چند عاملی و ضریب همبستگی گشتاوری پیرسون اشاره کرد.
همچنین از آزمون های ناپارامتریک نیز می توان از آزمون علامت تک نمونه، آزمون علامت زوجی، ویلکاکسون، مان_ویتنی، کروسکال_والیس، فریمن، آزمون تقارن توزیع و کولموگروف-اسمیرنف نام برد.
در انجام تحلیل آماری آزمونهای متفاوتی استفاده میشود. آزمونهای آماری دقیقا بر اساس فرضیات پژوهش انتخاب میشوند و این فرضیات پژوهش است که نشان میدهد دادههای تحقیق باید از چه دید آماری مورد بررسی قرار بگیرند. در ادامه به برخی از آزمونهای آماری مهم اشاره میکنیم.
– انجام تحلیل آماری کواریانس چند متغیره و تک متغیره
– انجام تحلیل آماری رگرسیون چند متغیره
– انجام تحلیل عاملی اکتشافی یا تاییدی
– انجام تحلیل آماری همبستگی پیرسون
– انجام تحلیل آماری معادلات ساختاری در مدل یابی
– انجام تحلیل مسیر در مدل یابی
تفاوتهای تحلیل آماری مقاله با پایان نامه در چه مواردی است؟
چاپ مقالات علمی یکی از چالشهایی است که تمامی افراد تا حدودی با آن در طول تحصیلات آکادمیک و یا دوره شغلی خود مواجه شدهاند. یکی از معیارهای اصلی چاپ مقاله متدلوژی(روش کار) مقاله و نحوه تحلیل و چگونگی ارائه نتایج آن است. این یعنی اینکه علاوه بر نوآوری باید بتوانید نتایج آن را به طور صحیح ارائه دهید. در مقالات حاصل از تحقیقات باید در ارائه نتایج، جداول و نمودارهای خود باید نهایت دقت را داشته باشید.
تحلیل آماری درست یک مقاله به عنوان یک عامل مهم در کمک به چاپ یک مقاله میتواند به شما کمک شایانی کند. از آنجایی که تعیین روش آماری مرتبط با دادهها و ارائه درست آنها میتواند به شما در ارائه هر چه بهتر تلاشهایتان در تحقیق کمک نماید بنابراین برای این مهم، نیازمند کمک متخصصینی هستید که چندین سال در انجام تحلیل آماری مقالات علمی تخصص دارند. تیم متخصص بلوتز با استفاده از تحلیلگران خبره حوزه آمار و روش تحقیق میتواند به شما در نگارش و تحلیل آماری نتایج مقالهتان بسیار کمک کننده باشد.
انجام تحلیل آماری مقاله با پایان نامه تا حدی تفاوتهایی با یکدیگر دارند. در تحلیل آماری برای پایان نامه معمولاً تحلیلها به طور مفصل از شاخصهای آمار توصیفی مثل فراوانی، میانگین، انحراف استاندارد و … شروع میشود و با اجرای آزمونهای پیش فرض پارامتریک و ناپارامتریک به تحلیل استنباطی ختم میشود.
برای نگارش فصل چهار پایان نامه معمولاً تحلیلها به صورت مفصل آورده میشوند. این در حالی است که برای مقاله معمولاً تحلیلها باید حاوی مهمترین تحلیلهای انجام شده باشند و اطلاعات کمی به صورت مختصر معمولاً در قالب دو یا نهایتا سه جدول به نمایش گذاشته میشود.
آزمونهای مربوط به مقالات به شرح زیر است:
1- تحلیل آماری با نرم افزار eviews
2- تحلیل آماری با spss
3- تحلیل آماری با ایموس AMOS
4- انجام تحلیل آماری با لیزرل
5- انجام تحلیل آماری با PLS
دریافت خدمات مشاوره تحلیل آماری از بلوتز چطور است؟
خدمات آمار بلوتز به صورت مشاورهای و تحلیلی میباشد. ما از آغاز شروع یک طرح تحقیقاتی که با ارائه پروپوزال است تا پایان ارائه نتایج و نتیجه گیری تحقیق شما را همراهی میکنیم. مشاوره در طراحی مطالعات و تحلیل هایی که مربوط به مراحل قبل از شروع مطالعه، در حین انجام و نیز پس از اتمام مطالعه میباشند از جمله خدمات ما میباشد.
این خدمات شامل مشاوره بخشهای مختلف پروپوزال (تعیین عنوان و نوع مطالعه و تحقیق، مشخص نمودن اهداف و فرضیات و سوالات مطالعه، در نظر گرفتن متغیرهای مطالعه و ماهیت آنها، تعاریف عملی و نظری متغیرها، تعیین روش نمونهگیری و جمعآوری اطلاعات، مشخص نمودن حجم نمونه و فرمول نمونه گیری، تعیین روشهای آماری مورد استفاده در مطالعه و مشاوره روش انجام تحقیق)، پرسشنامه (طراحی پرسشنامه و سوالات، بررسی روایی و پایایی پرسشنامه)، تحلیل آماری (مقالات علمی، پروپوزال و پایاننامه) و در نهایت پشتیبانی کامل در حین انجام پروژه و تا 365 روز پس از ثبت سفارش است.
چطور در بلوتز ثبت سفارش انجام دهم؟
فرایند سفارش انجام تحلیل آماری معمولاً به این طریق است که متقاضی باید اطلاعاتی مثل فرضیات و تعداد نمونه را از طریق ایمیل یا تلفن ارسال نماید. توجه داشته باشید که برای انجام تحلیل آماری نیاز نیست کل مقاله یا پایان نامه برای ما ارسال شود بلکه شما میتوانید صرفاً بخشهای فرضیات، جامعه و نمونه، و روش تجزیه و تحلیل را جدا کرده و ارسال کنید.
هزینه انجام تحلیل آماری پایان نامه و یا مقاله برحسب تعداد فرضیات، نمونه آماری، نوع آزمونهای آماری و سطح علمی مقاله یا پایان نامه متفاوت است. معمولاً برای برآورد هزینه انجام تحلیل آماری مورد دیگری را هم در نظر میگیرند و آن عبارت است از اینکه آیا دادههای خام جمعآوری شده توسط دانشجو وارد نرم افزار شدهاند یا نه. اگر دادهها وارد نرم افزار نشده باشند هزینه انجام تحلیل آماری میتواند به تناسب تعداد دادهها تغییر کند.